Αποστολές και Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα εντός μία με δύο εργάσιμων ημερών.

Έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ορεστιάδος 1€.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας άνω των 175€.

Για παραγγελίες κάτω των 175€ τα μεταφορικά κοστίζουν 5.


 
*(Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών).
**(Πρόσθετα έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω του μεγέθους της παραγγελίας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και έγκριση του πελάτη).

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο e-mail: sales@armymarket.gr ή στο παρακάτω τηλέφωνο: 6907831223.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές σε περίπτωση:  αντικατάσταση με το ίδιο ή άλλο προϊόν, ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλονται ξανά στον πελάτη.

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

Τα έξοδα της επιστροφής και της ενδεχόμενης επαναλληπτικής αποστολής θα είναι σε δική σας χρέωση (6€).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο e-mail: sales@armymarket.gr , στο παρακάτω τηλέφωνο: 6907831223 ή στην Φόρμα επιστροφής προϊόντων.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές σε περίπτωση:  αντικατάσταση με το ίδιο ή άλλο προϊόν, ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν. Τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλονται ξανά στον πελάτη.

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

Επιστροφή χρημάτων γίνετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.  Δεν επιστρέφετε το όποιο κόστος μεταφοράς έχει δοθεί για την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπτωση που προκύψει επιστροφή χρημάτων χωρίς να είναι ελαττωματικό το προϊόν, τότε τα έξοδα επιστροφής είναι σε δικής σας χρέωση (6€). Οι αλλαγές επεξεργάζονται αφού παραλάβουμε το προϊόν μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.